banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Vali Küçük, mahallenin sorunlarını dinledi



Mahalleye gelişinde ilk olarak muhtar Salih Dağ’ı ziyaret eden Vali küçük; mahallenin genel durumu hakkında Muhtar Dağ’dan bilgi aldı.

Mahallede Kur’an Kursu ihtiyaçları olduğunu belirten Muhtar Dağ’a yer bulmalarını bulunacak yerin kirasını kendisinin ödeyeceğini belirten Vali Küçük; kurs için bulunacak yerin tefrişatınınsa Müftülük tarafından yapılacağını kaydetti. İl Müftülüğü tarafından Kur’an Kursu olarak yapılması planlanan Ayşe-İmam Demir Taziye Evini de ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; taziye evinin en üst katının yine müftülük tarafından hazırlanacağını belirterek, taziye evini yapanlara da desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Mahalle gezisi sırasında esnafla da bir araya gelen Vali Küçük; mahallelinin taleplerini dinleyerek, Mehmet Saçlı İlkokulu çevresinde güvenlik kamera sistemleri kurulması için yetkililere telefonla talimat verdi. Bir hafta içerisinde güvenlik sistemlerinin kurulması talimatını veren Vali Küçük’e vatandaşlar teşekkür etti.

Süleymaniye Mahallesindeki incelemelerinin ardından Vali İzzettin Küçük; Şair Nabi Mahallesinde yer alan İl Müftülüğüne ait Kız Yurdunu da ziyaret ederek verilen hizmetlerden dolayı yurt çalışanlarına teşekkür etti. Vali İzzettin Küçük’e mahalle gezileri sırasında İl Müftüsü İhsan Açık eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.