banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

VALİ KÜÇÜK KASTAMONULU GEÇLERİ KABUL ETTİ


Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa’ya gelen Kastamonu Sevgi Evleri çocuklarını kabul etti.

Kastamonu Üniversitesi Gençlik ve Kariyer Merkezi Projesi kapsamında Şanlıurfa’ya gelen 13-18 yaş arası gençleri kabul eden Vali Küçük, proje gezisi hakkında proje koordinatörü Yar. Doç. Dr. Adem Yavuz Sönmez’den bilgi aldı.  30 kişilik bir grupla birlikte proje kapsamında Güneydoğu Anadolu illerine yapılan gezi kapsamında ilk olarak Şanlıurfa’ya geldiklerini anlatan Sönmez, gezilerinin Mardin ve Diyarbakır illeriyle devam edeceğini aktardı.

Proje kapsamındaki gezileri dolayısıyla Şanlıurfa’ya gelmelerinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Vali İzzettin Küçük ise; “Anadolu’nun farklı kültürleri bu tür projelerle bir birlerini yaşayarak tanıyacaklardır. Anlatılarak öğrenmenin yanı sıra, gezerek öğrenmek bu tür projelerin hedefleri arasında yer almalıdır. Şanlıurfa’yı da gezip görerek öğrenmek istemeniz siz öğrencilerimize farklı bilgiler ve duygular katacaktır” dedi. Vali Küçük daha sonra misafirlerine Şanlıurfa’ya geldikleri için teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Vali İzzettin Küçük misafirlerine Urfa Türkülerinin yer aldığı CD ile birlikte Şanlıurfa Tanıtım Filmleri hediye etti. Öğrenciler ise proje kapsamında hazırlanan tişörtlerden Vali İzzettin Küçük’e hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.