banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

VALİ KÜÇÜK JANDARMA’DA KORUCULARLA BULUŞTU


Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü’nün ev sahipliğinde verilen yemek sonrası konuşan Vali İzzettin Küçük; “Sık sık beraber oluyoruz. Bugün de bu gönül sofrasında bir araya geldik. Korumalarımız da askerimiz polisimizden farksızdır bizler için. Her zaman sizlerin yanındayız, yanınızda olacağız. Bu ülkenin kendisine şehit ve gaziler vermiş bir grubu unutması asla mümkün değildir. Siz bu işin tam kalbindesiniz, bizimle berabersiniz” dedi.

İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ise yaptığı konuşmada: “Korucuların ne kadar vatanperver olduklarını daha önce de görev yaptığım şark illerinden biliyorum. Birlikte şehitler verdik. Bu bizleri birbirimize daha da bağladı. Birbirimize olan bağlılığımız aynı şekilde devam edecek” dedi. Korucuların özlük haklarında da iyileştirmeler konusunda önemli mesafeler aldıklarını kaydeden Albay Kömürcü, son dönemde Şanlıurfa’ya yeni 5 yüz korucu daha alınacağını belirtti.

Yemeğin ardından İl Jandarma Komutanlığında görevli personeli ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; jandarmanın kullandığı donanım hakkında komutanlardan bilgi aldı. Jandarmaya bağlı toplumsal olaylara müdahale timini de ziyaret eden Vali Küçük; son olarak İl Jandarma Komutanlığında devam eden çeşitli yapı çalışmaları hakkında Albay Selam Kömürcü’den bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.