banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

VALİ KÜÇÜK İNCELEMELERİNE DEVAM EDİYOR


Tesislerin son durumu hakkında Kaymakam Abdullah Çiftçi’den bilgi alan Vali İzzettin Küçük, kamptaki sosyal donatı alanlarında yapılan çalışmaları inceledi. Tesislerde yer alan hastaneyi de ziyaret eden Vali Küçük, tesislerde doğan çocuklarla yakından ilgilendi. Hastaneye gelen Suriyelilerle de görüşen Vali İzzettin Küçük, kendisine sorunlarını anlatan Suriyelileri de dinleyerek çözümü için gerekli talimatları verdi. Eğitim alanları, çocuk oyun alanları, marketler ve diğer sosyal donatı alanlarını da gezen Vali Küçük, kamp yetkililerine de teşekkür etti.

    Vali İzzettin Küçük Suruç Konaklama Tesislerindeki incelemelerinin ardındansa; Eyyübiye ilçesindeki Ayhan ŞahenkTeknik ve Endüstri Meslek Lisesinde incelemelerini sürdürdü. Okulun genel durumu hakkında bilgi alan Vali Küçük, okulun bölgedeki eğitime önemli katkısı olacağını belirtti.

Şu anda 900 öğrencisi bulunan okuldaki incelemelerinde Vali İzzettin Küçük’e; Vali Yardımcısı Uğur Sezer ve Milli Eğitim Müdürü Metin İlci eşlik ederken, Suruç Konaklama Tesislerindeyse Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Sönmez ve tesis yetkilileri hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.