banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

VALİ KÜÇÜK “HAİNLERİ SEVİNDİRMEYECEĞİZ”

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristlerce açılan hendeğin kapatılması sırasında PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Ali Öztürk’ün ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali İzzettin Küçük’e; Siverek Kaymakamı Vural Karagül ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz eşlik etti.

Şehidin Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Dicle Mahallesi’ndeki taziyesine katılan Vali Küçük, aileye başsağlığı dileyerek bir süre şehit polis memurunun kardeşleriyle görüştü. Vali İzzettin Küçük taziye ziyareti sırasında yaptığı konuşmada: "Şehitlik mertebesi peygamberlik makamından sonra en yüce makamdır. Bu hain ve alçakların yaptıkları asla yanlarına kar kalmayacak. Bunu da her gün görüyorsunuz. İnşallah bu işin kökü kazınacaktır, devlet bu hususta çok kararlıdır. Ne Siverek’in, ne Urfa’nın ne de Türkiye’nin huzurunu bozamayacaklar. Acı bırakıyorlar bize ama biz, bu topraklarda bir ve beraber olarak yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Siverek’in değerli bir evladını kaybettiğini belirterek devam eden Vali İzzettin Küçük konuşmasında: “Acı yüreğimizi sızlatıyor ama bu hainleri sevindirmeyeceğiz, dik duracağız, güçlü duracağız. Ben ağabeylerinde o metaneti gördüm, çok memnun oldum. Bu derin ıstıraplarına rağmen yine ayaktalar. Ülke için de vatanımız sağ olsun diyorlar, ben tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum. Allah kardeşlerine, ailesine ve Siverek halkına sabırlar versin. Tekrardan başımız sağ olsun” cümlelerine yer verdi.

Şehit Öztürk’ün baba evini de ziyaret eden Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, şehidin annesi ve ailesiyle de görüşerek acılarını paylaştı. Küçük, taziye ziyaretinin ardından Şanlıurfa’ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.