banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Vali Küçük Cem evine destek vereceğini açıkladı



İlk olarak Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; birlik yöneticileriyle Başkan Mehmet Şefik Bakay’ın odasında görüştü. Esnafın sorunları ve beklentileri hakkında fikirlerini Vali İzzettin Küçük’le paylaşan birlik yöneticileri Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün her zaman yanlarında olduğunu bilmekten dolayı kendilerini daha güçlü hissettiklerini belirtiler.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de görüşmede; esnafın ekonominin can damarlarından biri olduğunu, her türlü sıkıntılarında yanlarında olacaklarını kaydetti.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaretinin ardından Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; dernek tarafından yaptırılan cem evi inşaatında da incelemelerde bulundu. Daha sonra derneğin Şube Başkanı Reşit Burhan ve dernek üyeleriyle fikir alışverişinde bulunan Vali İzzettin Küçük; yapımı devam eden cem evi ve mahallenin genel durumu hakkında Başkan Burhan’dan bilgi aldı.

Mahallede okul sorunu olmamasının sevindirici olduğunu belirten Vali İzzettin Küçük; yer bulunması durumunda gençlerin sportif faaliyetler içerisinde olabilecekleri bir semt sahasını mahalleye kazandırabileceklerini kaydetti.

Devam eden cem evi inşaatı için de elinden gelen desteği vereceğini derneğe vereceğini sözlerine ekleyen Vali İzzettin Küçük: “Biz her vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmamız söz konusu olamaz. Cem evinin tamamlanması için biz de desteğimizi sunacağız” dedi.

Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şube Başkanı Reşit Burhan da, Vali İzzettin Küçük’ten aldıkları destekle cem evinin eksikliklerini büyük oranda gidereceklerini belirterek desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.