banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Vali Köşger, Simani Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında ikinci ziyaretini Bingöl merkez Simani Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Ferhat Aymaz, Simani Mahallesi hakkında Vali Köşger’e bilgi verdi.

Programa Vali Yavuz Selim Köşger'in yanı sıra Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcıları Cevat Gün, Muhammet Fuat Türkman ve Numan Tahir Şimşek, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Muhtarın ve mahalle sakinlerinin dile getirdiği sorunları dinleyen Vali Köşger, “Cumartesi gününde bizleri böyle güzel bir şekilde misafir ettiğiniz, ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Köşger, “Önce mahalle muhtarlarımızı bir araya getirdik, onları dinledik. Sonra tüm mahallelerimizi ziyaret edelim, vatandaşlarımızla hasbihal edelim, sıkıntılarını dinleyelim, bizlere ulaşamayan hemşerilerimize biz ulaşalım diye ‘Mahalle Buluşmaları’nı başlattık. Bugün de Vali Yardımcılarımız, İl Jandarma Komutanımız, İl Emniyet Müdürümüz ve sizinle alakalı olabilecek bütün kurum müdürlerimiz ile beraber sizleri ziyarete geldik.” diye konuştu.

Burada dile getirilen sorunların, peyderpey çözülebilecek sorunlar olduğunu belirten Köşger, “Siz şehriniz, mahalleniz ile ilgili dinamik taleplerinizi dile getirdiğiniz sürece, şehrinize, ülkenize, geleceğinize sahip çıktığınız sürece, biz devlet olarak sorunların çözümünde her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz. Şehrimiz gelişmeye devam etmesi için, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi eğitilmesi için çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi, programda yaptığı konuşmasında, “Mahalle sakinleri tarafından dile getirilen sorunların birçoğunun ihalesini yaptık. İmar sezonu başlayınca inşallah çalışmalara başlayacağız. Elbette eksiklikler var. Yaşam sürdükçe eksikler devam edecektir. Siz sorunlarınızı söyleyeceksiniz, biz de belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bugün burada bizleri ağırlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Köşger, mahalle muhtarı Ferhat Aymaz ve mahalle sakinleri ile birlikte Urartu dönemine ait “Simani Kalesi”nde incelemelerde bulundu.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.