banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Vali Koçak'tan Öğretmenler Günü mesajı

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenliğin her zaman bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olduğunu kaydeden Koçak, “Dolayısıyla öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır.” dedi.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenliğin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen saygın bir meslek olduğunu belirten Koçak, “İdealini ve heyecanını daima taze tutan kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğretmenlerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.