banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Vali Koçak: Baskı ve tehditle oy kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, kentte görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Vali Koçak, davetine icabet eden tüm muhtarlara teşekkür ederek, “Amacımız el ele vererek daha güzel yarınları oluşturmaktır.” dedi.

“Mardin’in geleceğini birlikte inşa ediyoruz.” diyen Koçak, “Farklı kültür ve inançları özgürce ve güven içinde bir arada yaşatmanın haklı bir gururunu taşımaktadır. 790 binlik nüfusa sahip bir şehirde her vatandaşın gönül rahatlığı içinde huzurlu ve güvenli bir yaşam sürmesi, can ve mal emniyetinin en iyi şekilde korunması sizlerle birlikte alınacak kararlara bağlıdır.” dedi.

Muhtarlık görevinin önemli bir görev olduğunu kaydeden Koçak, “Hizmetler ve ihtiyaçlar sınırsızdır. Önemli olan öncelikli ihtiyaçları tespit edilerek ortaya konulmasıdır.” dedi.

Bölgede barış ve huzur ortamının sağlanması amacıyla uygulanan kardeşlik hukukunun gerçekleşmesi noktasındaki kararlıklarının devam ettiğini ifade eden Koçak, hukuk içinde kalarak güvenlikten vazgeçmeye asla niyetlerinin olmadığını vurguladı. Mardin’in güvenliğini halk adına sağlayacaklarını kaydeden Koçak, bu mücadeleyi etkin bir şekilde sürdürüp bölge halkına huzuru sağlayacaklarını söyledi.

Muhtarların vazifesi sadece mühür basmak olmadığının altını çizen Koçak, seçim güvenliği konusuna da değindi. Baskı ve tehditle oy kullanılmasına asla müsaade etmemelerini, etmeyeceklerini söyledi. Baskı ve tehditle oy kullanılmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirten Koçak, “Amacımız vatandaşın hür iradesi ne ise o sandığa yansın.” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından muhtarlar da sorunlarını dile getirdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.