banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Vali İzzettin Küçük Görevine Başladı



Havayoluyla geldiği Şanlıurfa’da Vali Küçük’ü Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş’le birlikte; Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ve çok sayıda bürokrat GAP havaalanında karşıladı.

Şanlıurfa’ya gelişinin ardından ilk açıklamasını burada yapan Vali İzzettin Küçük: “Şanlıurfa gibi muhteşem bir şehirde göreve başlamaktan dolayı mutluyum. Bana bu teveccühü gösteren devletimize ve milletimize teşekkür ediyorum” dedi. Şanlıurfa’yı daha önceden de bildiğini belirten Vali Küçük;Şanlıurfa’nın kültürel birikimi ve sahip olduğu ekonomik potansiyeliyle sadece bölgede değil, Türkiye’de önemli bir şehir olduğunu ifade etti. Öncelikli amacının Şanlıurfalıların sorunlarını çözerek, onların yüzünü güldürmek olduğunu sözlerine ekleyen Vali Küçük: “Şanlıurfalıların yüzünü güldürmek en büyük amacım olacaktır. Bunu için herkesle görüşerek onlarla beraber hareket edeceğim. İnşallah Şanlıurfa’mıza hayırlı olur. Şimdiden tüm Şanlıurfalıları sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Açıklamasının ardından kendisini karşılamaya gelen heyetle birlikte Valiliğe geçmek üzere havaalanından ayrılan Vali İzzettin Küçük, Valilikte düzenlenen resmi karşılama töreniyle karşılandı. Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve tüm daire amirleri ile tek tek tanışan Vali Küçük, şeref salonunda yaptığı açıklamada: “Tıpkı benden önceki valilerimiz gibi bizler de bu ile hizmet edeceğiz. Bu bayrak yarışında bayrağı en yukarılara taşımak için ben de elimden gelen çabayı göstereceğim. Bunu yaparken de bu ilin her kesimiyle muhakkak görüşeceğim” dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük açıklamasının ardından şeref defterini imzalayarak çalışmalarına başlamak üzere makamına geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.