banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Vali Işın'dan Peygambere hakaret afişine tepki

Patnos’ta okul ve hastane açılışlarına katılan Ağrı Valisi Musa Işın, burada yaptığı konuşmada DBP’li Yenişehir Belediyesinin Hz Muhammed’e hakaret içerikli karikatürü reklam panolarına asmasına tepki gösterdi.

PKK’nin Kürtlük perdesi altında her türlü zulmü reva gördüğünü ifade eden Işın, PKK’nin Allah’ın emirlerine aykırı davranmakta, yasakladığı şeyleri yapmakta ısrarcı olduğunu dile getirdi.

DBP'li Yenişehir Belediyesinin astığı afişlerin manasının inançsızlık olduğunu vurgulayan Vali Musa Işın, "Daha geçen gün Diyarbakır'da Diyarbakır Yenişehir Belediyesi bir afiş astı. Peygamber Efendimize hakaret edildi. Danimarka'da yapıldı yer yerinden oynadı. Aynı afişi geldiler Diyarbakır'ın sokaklarında billboardlara astılar.” şeklinde konuşarak toplumun manevi değerlerinin hiçe sayıldığını belirtti.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde hastanenin PKK tarafından yakılmasına da değinen Vali Işın, hastanenin Kürtlere hizmet etmiş olduğunu belirterek, "Şemdinli'de Kürtlere hizmet edecek olan bir hastane bu. Siz bu hastaneyi niye yakıyorsunuz.” diyerek duruma tepki gösterdi.

Hastanenin yakılmasının ardından 30 doktorun istifa edip gittiğini belirten Işın, “Siz doktor olsanız, sizin hastaneniz yakılıyor, sizin canınız tehlikede siz görev yapar mısınız?” dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.