banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Vali Güvenç'ten Fakir mağazasına özel ziyaret

Vali Güvenç,  Urfa’ya yatırımlarından dolayı dünya devi Fakir firması yetkilileri  Furkan Saruhan ve Hüseyin Önkol’a teşekkür etti.

Türkiye genelinde 2010 yılında ürün çeşitliliğini anlatmak ve tüketicilerin ürünlerini daha yakından tanımalarına olanak sağlamak için açılan Fakir Shop’lar 2013 yılında da açılmaya devam ediyor. Fakir Hausgerate’in bayileri ile birlikte açtığı Fakir Shop’lar ilk olarak İstanbul ve Ankara’daki AVM’lerde açılmıştı. 2011 yılında Irak Erbil Family Fun AVM’de ve Konya’da açılan Fakir Shop’un ardından bir yenisi Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

Şanlıurfa’nın en lüks alışveriş merkezi Piazza’da açılan Fakir Shop’a ilgi yoğundu. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’le birlikte açış kurdelesini kesen Fakir Ev Araç Gereçleri Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Saruhan ve Fakir Shop Urfa Şube Başkanı Hüseyin Önkol ardından yeni açılan şubeyi ziyaret etti. İlk ziyaretini Fakir Shop’a düzenleyen Vali Güvenç, Fakir Ev Araç Gereçleri Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Saruhan ve Fakir Shop Urfa Şube Başkanı Hüseyin Önkol’a yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Urfalılar’a elektronik ev araç gereçleri adına birçok alternatif sunan Fakir Shop Dünya çapında büyük talep alıyor. Fakir ürünleri kaliteli olmasının yanı sıra ekonomik fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.