banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

VALİ GÜVENÇ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR



Son valiler kararnamesiyle Şanlıurfa’ya atanan ve hafta sonu kentteki görevine başlayan Vali Celalettin Güvenç’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Yeni Valilik Binasında bulunan makamında ziyaretleri kabul eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i bugün AK Parti heyeti ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ile Yürütme Kurulu Üyeleri Vali Celalettin Güvenç’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, başarılar dilediler.
AK Parti Heyetinin ardından Vali Celalettin Güvenç’i Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları ziyaret etti. Başkan Fakıbaba ve Belediye Başkan Yardımcıları, Vali Güvenç’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunurken, Vali Güvenç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra ziyaretler kapsamında, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve Daimi Encümen üyeleri ile Grup Başkan vekilleri, Celalettin Güvenç ile makamında görüştü. Daimi encümen üyeleri ile grup başkan vekillerini Vali Güvenç ile tanıştıran İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz Vali Güvenç’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Vali Güvenç ise, ziyaretten dolayı heyete teşekkür etti.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sadık Sade ve yönetim kurulu üyelerinin de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Vali Celalettin Güvenç’i, kentte faaliyet gösteren Sulama Birliklerinin Başkanları da ziyaret etti.

Son olarak Vali Celalettin Güvenç’i, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti.



 Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve yönetim kurulu üyeleri Vali Güvenç’e hayırlı olsun dileğinde bulunurken, Vali Güvenç ise, hep birlikte Şanlıurfa’nın geleceğe hazırlanması için çalışacaklarını belirterek, kentin genç nüfus, dinamik yapı, yükselen ekonomisiyle önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Şanlıurfa’nın çeşitli sıkıntılarının olduğunu ancak korkulacak bir durumun olmadığını belirten Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “Şanlıurfa’da sanayi, ticaret, kültür ve turizm, spor, eğitim olmak üzere her sektörde yapılması gereken çalışmalar var. Hep birlikte, el birliği ile bu çalışmaları yapacağız” dedi.

Bu arada Vali Celalettin Güvenç’e hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ve yönetim kurulu üyeleri de ziyarette bulunmuştu.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.