banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Vali Güvenç, Polis Artık Halkımızın Bir Kardeşi, Güvencesi-VİDEO


Ziyaret sırasında Vali Celalettin Güvenç’e, emniyet mensupları çiçek verirken, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da emniyet teşkilatına katkılarından dolayı plaket verdi.
Emniyet Teşkilatının Kuruluşu ve polis haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Türk polis teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da emniyet müdürümüzün önderliğinde, camia olarak çok nezih bir kutlama programı icra ediliyor. Başta müdürümüze ve emniyet teşkilatına tebriklerimi, teşekkürlerimi iletiyorum. Halkımıza, Şanlıurfalı hemşerilerimize de verdikleri destek, gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyorum. Bu güzel haftayı Sayın Maliye Bakanımızın da onurlandırması bizlere ayrıca bir güç verdi” dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in emniyet müdürlüğü tarafından organize edilen Şehit yakınları, aileleri ve emekli emniyet mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldığını hatırlatan Vali Güvenç, “Gayet güzel bir toplantı oldu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Aynı şekilde önümüzdeki hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik de programın belirli bir bölümüne katılarak, arkadaşlarımıza teşekkürlerini iletecekler. Bu memleketin birlik beraberliği için emek veren, çalışan, hayatlarını riske atan, canlarını veren bütün polis memuru kardeşlerimize, emniyet mensuplarına rahmet diliyoruz. Çalışan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Allah kaza bela vermesin. Allah memleketimize huzur versin. Kimsenin canı yanmasın. Anneler ağlamasın. Bütün çabamız bunun için. Polisimiz suç ve suçluların korkusu olsun. Normal vatandaşlarımızın da güvenlik ve gururu olmaya devam etsin” diyerek konuşmasını sürdürdü. 

“Son dönemde dayak bitti.  İşkence bitti. Kötü muamele bitti” diyen Vali Güvenç şöyle konuştu; “Polis artık halkımızın bir kardeşi, güvencesi haline geldi. Olması gereken de budur. İnşallah bundan sonraki dönemde de gerek personel kaynaklarımız gerekse teknik imkânlarımızı daha da iyi noktaya getirmeyi arzu ediyoruz. Bu vesileyle de polis haftasını bir kere daha kutluyorum. Tebrik ve teşekkürlerimi müdürümün şahsında bütün arkadaşlarıma iletiyorum.”

Vali Celalettin Güvenç, makamında ağırladığı Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’ndan hafta içinde yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi aldıktan sonra heyet ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Vali Celalettin Güvenç’ten Emniyete ziyaret ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.