banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

Vali Güvenç Kadın Kültür Merkezlerine el attı

İsteklerini dile getiren Kadın Kültür merkezi sorumluları, merkezlere kurs amaçlı gelen kadınların ve genç kızların İş-Kur tarafından istihdam edilmelerini istediler.

Vali Celalettin Güvenç ise bu konuyu her ortamda dile getirdiklerini ve Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrika ve tekstil firmalarının bayan personel taleplerinin olduğunu dile getirdi. Özel sektörde bir çok sayıda bayan personele ihtiyaç olduğunu belirten Vali Güvenç, genç kızlarımızın ve bayanların İş-Kur’a müracaat ederek bu alanda çalışma imkanı bulabileceklerini kaydetti. 21 tane Kadın Kültür merkezinin sorunlarını dinleyen Vali Güvenç, “kadın kültür merkezleri ve kadınlarımızın istihdamı konusu her zaman çalışma masamızda yer almaktadır” dedi.

Vali Güvenç’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, İş-Kur Müdürü Necdet Karasevda, Kadın Kültür Merkezleri sorumlu amiri Abdullah Tut, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sait Mızraklıdağ ile Kadın Kültür Merkezi koordinatörleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.