banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

VALİ GÜVENÇ DERGAH’TA İNCELEMEDE BULUNDU
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Hz. İbrahim’in doğduğu mağarada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan aldığı izin sonrası Mevlidi Halil Cami Onarma ve Güzelleştirme Derneği tarafından Hz. İbrahim’in doğduğu mağarada vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için yapılan restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç çalışmaların yapıldığı Dergâh bölgesinde incelemelerde bulunurken Hz. İbrahim’in doğduğu mağarayı gezip Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Celalettin Güvenç incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Halkımızın Hz. İbrahim’in doğduğu rivayet edilen bölümde derneğimiz ve Bölge Müdürlüğümüzün yaptığı restorasyon ve yenileme çalışmalarını yerinde gördük. İnşallah Çarşamba veya Perşembe günü tekrar hizmete, halkımızın ziyaretine açılacak. İlgi gösteren ve sahiplenen herkese teşekkür ediyorum”
Hz. İbrahim’in doğduğu Mağara Perşembe Günü... balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.