banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Vali Güvenç, Çelikten ailesi ile görüştü

Vali Güvenç, İlçede yaptığı gezi esnasında Suruç’a bağlı bazı köy yollarında İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan stabilize ve asfalt yollarda incelemelerde bulundu. Kaymakam Dr. Fatih Akbulut ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu tarafından inceleme yapan Vali Güvenç’e çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Güvenç, incelemelerinin ardından iş adamı Fethi Şimşek tarafından Namık Kemal İlköğretim Okulunda 1200 kişiye verilen iftar yemeğine katıldı. Vali Güvenç, İftar öncesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında birlik, beraberlik ve kardeşlik çağrısını tekrarlayarak, hiçbir ırkın başka bir ırka üstünlüğünün olamayacağını dile getirdi. Güvenç şöyle devam etti: “Devlet milletin emrindedir, devlet bütün vatandaşlarını aynı gözle görmektedir. Hepimiz bu ülkenin çocuklarıyız. Burada doğduk burada öleceğiz. Geçmişte olanlar orada kaldı. Herkesin hatası var ama aslolan ileriye bakmaktır. Aslolan bu ülkenin tüm vatandaşlarının mutluluk içerisinde, başı dik bir şekilde devletiyle barışık bir vaziyette yaşamasıdır” dedi. Konuşmasının sonunda Vali Güvenç, tüm vatandaşların mübarek Ramazan Bayramını şimdiden kutladığını belirterek bayramın tüm İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.

İftar programının ardından geçen yıl Suruç’ta bir petrol istasyonuna yapılan saldırı sonucu yakınlarını kaybeden Kamil Çelikten’i ziyaret eden Vali Güvenç, tekrar başsağlığı dileyerek Çelikten’in sorunlarını dinledi. Gerçekleştirdiği ziyaretin ardından ilçe merkezinde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Vali Güvenç, Ramazan bayramlarını kutlayarak yanlarından ayrıldı. Güvenç, kahvehane çıkışında kendisini sevgi gösterileriyle karşılayan küçük çocuklara hediyeler ve şeker dağıttı. İlçe halkı tarafından kendisine ikram edilen bir dilim karpuzu alan Vali Güvenç ilçede gördüğü ilgi ve sevgi karşısında yaşadığı mutluluğu memnuniyetle karşıladı. Güvenç tüm Suruçluların ve Şanlıurfalıların Ramazan bayramını kutlayarak ilçeden geç saatlerde ayrıldı.

Suruç ziyareti sırasında Şanlıurfa Valisi Celalettin güvenç’e; Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Kaymakam Fatih Akbulut ve çok sayıda daire amiri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.