banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

VALİ ERİN, HALK GÜNÜNDE YÜZLERCE VATANDAŞI AĞIRLIYOR

İçişleri Bakanlığı’nca hayata geçirilen açık kapı politikası paralelinde Şanlıurfa Valiliği girişlerinde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını anlatarak çözüm bulabilecekleri Açık Kapı Birimlerinin hizmete sunulmasının yanında, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de makam kapılarını sürekli açık tutarak, görüşmek isteyen vatandaşları kabule devam ediyor.

Düzenlenen halk gününde her kesimden vatandaşın randevusuz görüşme imkânı bulduğu Vali Erin, vatandaşların sıkıntılarını dinliyor, anında ilgili birimlerle iletişim kuruyor ve çözümler üretiyor.

Sorunlarının çözümü için devletin ildeki en büyük kapısına müracaat eden vatandaşları, bazen ailece makamında ağırlayan Vali Erin, yakın ilgi ve alakasından dolayı dua alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.