banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses Sanlıurfa Haber

Vali Erin'den Hilvan Bilgi Evi'ne Tebrik Ziyareti

Hilvan Belediyesi'nin eğitime yönelik gerçekleştirdiği en büyük sosyal projelerden olan Bilgi Evi, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda %71'lik başarıyı elde ederek Şanlıurfa ve ilçeleri arasında üniversiteye en fazla öğrenci yerleştiren eğitim kurumu oldu. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın eğitimi desteklemek amacıyla 2016 yılında GAP İdaresi Başkanlığı ve Hilvan İlçe Kaymakamlığı ortaklığı ile gerçekleştirilen proje kapsamında bugüne kadar üniversiteye hazırlık yapan öğrencilerin çoğunluğu Türkiye'nin çeşitli üniversitelerine yerleşti.

Şimdiye kadar yapılan YKS, TYT ve AYT sınavlarında Şanlıurfa merkez ve 13 ilçe arasında en fazla başarıyı elde eden Hilvan Bilgi Evi'ni ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, üniversite adaylarını hazırlayan öğretmenleri tebrik ederek öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak tavsiyelerde bulundu.

Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, Hilvan Belediye Başkan Vekili Ali Şıldır, Başkan Yardımcısı Mahmut Akşahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ile birlikte ziyarette bulunan Vali Erin 'Gelişen ve büyüyen bir Türkiye'nin geleceği sizin elinizde, bu sebeple size sunulan bu hizmetin önemini iyi kavramanız gerekmektedir. Hilvan Belediyesi'nin başarılı sosyal çalışmaları sonucu ortaya çıkan bu tablo inşallah daha büyüyecek hepimizin gurur kaynağı olacaksınız. Geçtiğimiz Eğitim ve Öğretim yılı içinde elde edilen başarıyı geliştireceğinize yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum. Ayrıca eğitime büyük katkıda bulunan Hilvan Belediyesi ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a ve gönülden çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.