banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

VALİ ERİN AKÇAKALE’DE BASINLA BULUŞTU

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Fırat’ın doğusuna yapacağımız operasyona birkaç günde başlayacağız” açıklamasından sonra sınırın sıfır noktasına gelerek gelişmeleri haber yapan televizyon ekiplerini ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Sınırda görev yapan gazetecileri ziyareti öncesi Akçakale Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Erin, Kaymakam Hamza Özer ile bir süre görüştü. Kaymakamlık çıkışında İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Erin, daha sonra sınırın sıfır noktasında haber yapan gazeteci ve televizyoncularla bir araya geldi.

Vali Erin, Akçakale’de haber nöbeti tutan ve açık alanda yayın yapan gazetecilerin taleplerinin karşılanması için talimat verirken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri de gazetecilerin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalar yaptılar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin sahne tırı, belediyelerin çadırları, seyyar tuvalet gibi hizmetler de Akçakale’den yayın yapan gazetecilerin hizmetine sunuldu.

Vali Erin’e Akçakale ziyaretinde, Akçakale Kaymakamı Hamza Özer, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.