banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Vali Büyükersoy, güreşçileri tebrik etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Güreş Federasyonu işbirliği ile 5.si düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasında dereceye giren Muşlu güreşçiler, Vali Vedat Büyükersoy’u makamında ziyaret etti.

 

Sporcuların başarısından ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Büyükersoy, “İlimizi temsilen 9-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Edirne’de  gerçekleştirilen 5. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş şampiyonasına katılıp,  dereceye giren başarılı sporcuların hepsini tebrik ediyorum. Sizlere güvenerek destekleyen insanlar, sizler için emek sarf etmektedirler.  Bu emeklerin boşa çıkmadığını sizler  almış olduğunuz madalyalarla kanıtladınız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.


Vali Büyükersoy   ziyaretin ardından  sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.  (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.