banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Vahdet-Der Siyer Sınavı için stant açtı

Adıyaman'da yapmış olduğu çalışmalarla adını duyuran Vahdet-Der, bu yıl 5. düzenlenecek olan Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı için stant açtı.

Vahdet-Der’den yapılan açıklamada, Adıyaman Demokrasi Parkında siyer sınavı için başvuru standı açıldığı belirtilerek, “Kutlu Doğum Siyer Sınavına, Allah’a hamdolsun ki bu sene de kavuştuk. Şunu belirtmek gerekir ki, sınava giren herkes kazanmıştır. Çünkü Peygamber’ın (sav) hayatını öğrenecek ve hayatını O’nun hayatına göre şekillendirecektir.” ifadelerine yer verildi.

Türkiye genelinde 30 Ocak 2016 Pazar günü yapılacak. sınava başvuru yerlerinin Vahdet-Der (0541 382 97 96 / 0543 434 22 84) ile Kayıt Standı (0507 850 99 98) olduğu belirtildi.  (Yakup SÖĞÜT – İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.