banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Üzerini battaniye ile örten hırsız 140 bin liralık cep telefonu çaldı

ŞIRNAK- Alınan bilgiye göre, Şırnak merkez Atataürk Mahallesi Sanat Sokağında bulunan bir işyerine giren hırsızlar, yakalanmamak için üzerlerini battaniye ile örterek, yaklaşık 140 bin lira değerindeki 150 adet cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.


 

Sabah işyerini açan işyeri sahibi M.K., izlediği güvenlik kamerasından, üzerinde örtü olan hırsızın içeriye girdikten sonra  kameraların yönünün değiştiğini gördü.
M.K., hırsızın  levye ile kapıyı kırarak  girdiği iş yerinden 150 cep telefonu çaldığını belirterek “çalınan telefonların maliyeti yaklaşık 140 bin liradır. Ben bu telefonları borçlanarak almıştım. Bu bir hırsızlık değil resmen bir soygun. Çünkü her şeyi alıp götürmüşler. Hırsız telefonlarımı getirirse ona bir miktar para vereceğimi taahhüt ediyorum.” dedi.


 

Şırnak’ta  6-7 Ekim’de düzenlenen izinsiz gösterilerde MOBESE kameralarının zarar gördüğünü anımsatan M.K.,” Şayet göstericiler, MOBESE kameralarına zarar verilmeseydi, bu  hırsız tespit edilirdi. Ama şimdi kameralar yok. Sadece kendi işyerimin gündelik kameraları var. Umarım bunlar işe yarar ve hırsız yakalanır” şeklinde konuştu. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.