banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Uzaktan kumanda ile kaçak elektrik VİDEO
Şanlıurfa’da ilginç bir kaçak elektik kullanım olayı yaşandı. Dedaş Ekipleri kaçak elektrik kontrolleri sırasında uzaktan kumandalı bir düzenek kurarak kaçak elektrik kullanan bir kişiyi yakaladı.


 

Kaçak kullanıma karşı denetimlerini sürdürdüklerinin belirten, Dedaş İl Müdürü Aziz Gündüz, "Türkiye ortalamasının yarısından daha az bir kayıp-kaçak oranı ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz elektrik ile ilgili hizmetleri ara vermeden devam ediyoruz” dedi


 

 

Gündüz “İnsanlar için hava ve su nasılsa elektrikte onlar için o kadar önemlidir. kaçak ile mücadelemiz ara verilmeden devam edecek. " dedi.


 

 

İşte Şanlıurfa Dedaş İl Müdürü Aziz Gündüz’ün bu açıklamasının ardından Dedaş’a bağlı ekipler yeşildirek, Veysel Karani ve Ertuğrul Gazi Mahallesinde denetimlerde bulundu.

 

Ekipler konutların elektrik saatlerini tek tek kontrol ederek kaçak kullanımı yerinde belirledi.

 

Denetimlerde mahallede bir çok evin kaçak elektrik kullandığı ortaya çıktı.


 

Kontroller sırasında kaçak eletrik kullandığı belirlenen hanenin elektriği ise borcundan dolayı kesildi.


 

Mahalle sakinleri kontrol ve elektrik kesim işlemlerine itirazda bulunmadı.

 

Kaçak elektirk kontrolleri sırasında kullanılan yöntemler ekipleri bile şaşırttı.

 

Kontroller sırasında elektrik sayacına bağlı olarak kurulan düzenekte uzaktan kumanda kullanılarak kaçak elektrik kullanıldığı belirlendi.
Kanalurfa.com


 


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.