banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Uyuyan Yılan Karagah Evleri

Yapılanma aşamasında Kundalini, Agarta, Ruhsal İdari Evrim Üstadları, Yediler, Kırklar, örgütün öğreti ve uygulama yöntemlerini belirliyor. İddianamede, Ergenekon yapılanmasıyla ilgili olarak kundalini benzetmesi şöyle ifade ediliyor. "Bu sistemin idarecileri çok özeldir. Asla deşifre olmazlar. Çünkü Kundalini gücü nasıl ki zor zamanlarda ortaya çıkarsa, Türk milletinin zor anlarında da bu sistem olaylara direkt el koyar.`

Ergenekon soruşturması kapsamında süren operasyonlarda ortaya çıkan `Karargah Evleri` yapılanması, örgütün temelini oluşturan ana unsurlardan olarak değerlendirildi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı`nda görevli iki amirale suikast planladıkları ve uyuşturucu ile TNT kalıbı bulundurdukları iddiasıyla 9`u tutuklu teğmen 19 sanık hakkındaki başlatılan soruşturma `Karargah Evleri`ni yeniden gündeme taşıdı. Yapılanma aşamasında Kundalini, Agarta, Ruhsal İdari Evrim Üstadları, Yediler, Kırklar gibi terimlerin kullanıldığı `Karargah Evleri` hakkında ise Ergenekon iddianamelerinin satır aralarında verilen bilgiler ise yapılanmanın, örgütün `Askeri Yapılanması`nın temelini oluşturduğunu ortaya çıkardı.

KIRKLARA KARIŞMA

İddianamede Ergenekon yapılanmasının mistik halleri de yer alıyor. Örgütün yapısı hakkında bilgilerin verildiği bölümlerde, Kundalini, Agarta, Ruhsal İdari Evrim Üstadları, Yediler, Kırklar gibi terimler kullanılırken, şu satırlara yer veriliyor: "Bu ulaşımın şifreleri çözülür. Alt Birimi olan kırk kişiye dağıtılır. Kırk görevli bu sistemin dağılımını teknik bir şekilde Türk insanına sunar. Bu öğretinin ve uygulamanın bizzat sahibi ERGENEKON`dur. Ergenekon`un görev alanlarının içinde Türk Ordusu`nun çok önemli yeri vardır.`

SPİRİTÜEL GÜÇLER

"Türk Ordusu içinde bu görevler ve görevliler Alpler ve Erenler olmak üzere iki misyona ayrılırlar. Her birim Türk Ordusu`nun okült birimlerini oluşturur. Alpler, Özel Harp Dairesi`nin faaliyetlerini devam ettirir. Erenler ise işin parapsikolojik spiritüel ya da başka bir anlatımla ilâhi yönünün sergilemesini yapar. Bu sistemin idarecileri çok özeldir. Sistemin başında görülmezler ve asla deşifre olmazlar. Çünkü Kundalini gücü nasıl ki zor zamanlarda ortaya çıkarsa, Türk milletinin zor anlarında da bu sistem olaylara direkt el koyar. Ergenekon örgütlenmesi içinde en önemli unsurlardan olan `Askeri Yapılanma`nın detaylarının verildiği Ergenekon İddianamesi`nde `Karargah Evleri` olarak adlandırılan iç oluşum hakkında detaylı bilgiler veriliyor. `Ergenekon Başkanlığı` olarak adlandırılan üst yönetim hakkında verilen bilgilerde başkanlığa bağlı olduğu tespit edilen 7 gizli birimin 5 tanesinin başında asker kökenlilerin bulunduğu ve örgütün kurucularının ve önemli yöneticilerinin asker kökenli olduğu belirtiliyor.

KARARGAH EVLERİ

Ergenekon iddianamesinde `Karargah Evleri` ile ilgili verilen bilgiler arasında, örgütün özellikle harp okullarında bulunan subaylar ve öğrencilerle ilgilendikleri belirtiliyor. Ayrıca halen görevde olan bazı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensupları ile ilişki içerisinde olan örgütün, birçok kişinin askerlikle ilgili problemlerini çözdüğü, istedikleri yerlerde askerlik yapmalarını sağladığı ve bu ilişkileri örgütün farklı amaç ve hedefleri için kullandığı belirtiliyor.

PERİNÇEK SAHNEDE

İşçi Partisi`nden elde edilen ve MİT Müsteşarlığı tarafından hazırlanan çok gizli bir belgenin içeriğinde ise örgütün sivil yapılanması hakkında önemli bilgilere rastlandığı belirtiliyor. Belgedeki `Teori, Tasarım ve Planlama Daire Başkanlığı` bölümünde yer alan bilgilerde, örgüt içinde görevli bulunan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek`in, partisinde bu gizli yapılanmanın metodlarını ve geliştirilmesini nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlatıyor.

BİLGİ ASKERDEN

Öte yandan iddianamede adı geçen `Gizli Tanık İsmet`in ifadelerinde kendilerine silahlar, patlayıcılar ve suikast yapılacak kişilere karşı istihbarat bilgilerinin görevli askeri şahıslarca bizzat verildiğini, örgütsel askeri eğitimin yine görevli askeri şahıslarca verildiğini anlatıyor. İddianamede `Zafer` kod adlı emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin`in de, örgüt üyelerinin görevli olduğu dönemlerde muhtemelen bu tür silah mühimmat ve patlayıcı maddeleri gizlemek veya sarf edildi göstermek suretiyle karargah dışına çıkarabileceklerini söylediği belirtiliyor.


Kundalini nedir?

Kundalini, sembolik olarak omuriliğin dibinde üç-buçuk kez kıvrılmış uyuyan bir yılan şeklinde gösterilir. Sol ve sağ kanallar, omurilik boyunca uzanan üçüncü kanalın çevresinde (tıpkı bir asa etrafında dolanan iki yılanı içeren modern tıbbın sembolü kadüste olduğu gibi) spiral şeklinde dolanırlar. Bu iki kanal, eril ve dişil, pozitif ve negatif, sıcak ve soğuk, objektif ve subjektif, dışsal ve içsel gibi niteliklere tekabül eder. İşte tekamül, bu kanallardaki enerjilerin dengelenmesi sürecidir. Orta kanal ise aydınlanma kanalıdır. Üç ana kanal kuyruk sokumunda bir araya gelir. Eğer yaşam enerjisi sol ve sağ kanallardan dengeli olarak bu noktaya inerse, "uyuyan yılan"ı uyandırırlar ve Kundalini orta kanaldan yukarıya doğru yükselir. Kundalini enerjisi yükselirken çakraları aktive eder.


Üst yönetim listesi

Soruşturmanın iddianamesinde Karargah Evleri`nin yapılanması konusunda sorumlu olan isimlerin Ergenekon soruşturması kapsamında adına sıkça rastlanan kişiler olması dikkat çekti. İşte Karargah Evler`nin üst yönetim listesi:

1-Şüpheli Veli KÜÇÜK(Emekli Tuğgeneral)

2-Şüpheli Mehmet Fikri KARADAĞ (Emekli Kurmay Kıdemli Albay)

3-Şüpheli Muzaffer TEKİN (Emekli Piyade Kd.Yüzbaşı Disiplinsizlik)

4-Mehmet Zekeriya ÖZTÜRK (Emekli yüzbaşı istifa)

5-Şüpheli Fikret EMEK (Emekli Piyade Kıdemli Binbaşı Malulen)

6-Şüpheli Oktay YILDIRIM (Emekli Levazım Kademeli Başçavuş Malulen)

7-Şüpheli Muhammet YÜCE (Hava Uzman Çavuş sözleşme feshi)

8-Şüpheli Mahmut ÖZTÜRK (Emekli Levazım Başçavuş)

9-Şüpheli Orhan TUNÇ (Emekli Kademeli Kıdemli Başçavuş)

10-Şüpheli Rafet ARSLAN (Emekli Topçu Yüzbaşı Malulen)

11-Gazi GÜDER (Müstafi Deniz Yüzbaşı İstifa) oldukları tespit edilmiştir.

 

Yeni Şafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.