banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Uyuşturucu ve Kaçakçılık her yerde!

bunlardan en ilginci ise saman yüklü kamyonda çıkan binlece kaçak siğara pekerleri oldu.

Son günlerde Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün Uyuşturucu Madde Ticareti ve Kaçakçılık Suçlarına Yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda;

Uyuşturucu Madde Ticaretini önlemek amacıyla Şanlıurfa genelinde yapılan operasyonlar neticesinde toplam 30 (otuz) olayda 442 kg esrar maddesi, 145 gr. eroin maddesi ve 122 adet extacy hap ele geçirildiği açıklandı.

Bu operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 48 şüpheliden 6 şüpheli tutuklandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Kaçakçılık suçlarını önlemek amacıyla yapılan operasyonlar neticesinde toplam 27 olayda 209410 paket Gümrük kaçağı sigara, 12856 litre kaçak akaryakıt, 280 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilmiştir.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak Kaçakçılık ve Organize suç örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürütülen ve birçok suç yapılanmasının çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.