banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Uyuşturucu Tacirlerine Darbe; 13 Tutuklama


28.01.2013 günü saat:00.10 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan uygulamalar esnasında toplam daralı ağırlığı 20 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan M.A., K.T. ve H.U. isimli (3) şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, sevk edilen şahıslardan 1'i tutuklanmış, 2'si serbest kalmıştır.
28.01.2013 günü saat:02.15 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan uygulamalar esnasında toplam daralı ağırlığı 5 kilo esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan B.B. , B.K. ve H.K. isimli (3) şüpheli şahıs yakalanmış ve şahısların tamamı sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.
28.01.2013 günü saat:00.20 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu  üzerinde yapılan uygulamalar esnasında toplam daralı ağırlığı 27 kilo esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan R.D. isimli (1) şüpheli şahıs yakalanmış ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
29.01.2013 günü saat:02.30 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan uygulamalar esnasında toplam daralı ağırlığı 32 kilo esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan M.V.A. , I.T. , I.O. ve I.A. isimli (4) şüpheli şahıs yakalanmış ve şahısların tamamı sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.
30.01.2013 günü saat:01.45 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan uygulamalar esnasında toplam daralı ağırlığı 26 kilo esrar maddesi ele geçirilmiş olup olayla bağlantısı bulunan (2) şüpheli şahsın yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.
30.01.2013 günü saat:16.45 sıralarında Suruç-Şanlıurfa yolu Şanlıurfa girişinde yapılan çalışmalar neticesi toplam daralı ağırlığı 16 kilo esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan S.D. ve M.B. isimli (2) şüpheli şahıs yakalanmış ve şahısların tamamı sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.
30.01.2013 günü saat:21.00 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan çalışmalar neticesi toplam daralı ağırlığı 51 kilo 250 gram esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan R.F.T. ve N.K. isimli (2) şüpheli şahıs yakalanmış ve şahısların tamamı sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.

Sonuç olarak 28-30 Ocak 2013 tarihleri aracında yapılan çalışmalar neticesi (7) ayrı yakalamada toplam 177 kilo 750 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, ele geçirilen esrar maddeleri ile ilgili (15) şahıs yakalanmış, yakalanan bu şahıslardan (13'ü) sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürütülen ve birçok suç yapılanmasının çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.