banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Uyuşturucu operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibey ve Barbaros Mahallesi'nde "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik bin 500 polisin katıldığı helikopter destekli operasyonda 26 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Polis tarafından evlerde yapılan aramalarda 25 gram eroin, 11 kilo esrar, 65 kök Hint keneviri ve çok miktarda uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan şahıslara ait 21 tabanca, 8 tabanca gövdesi ve 6 pompalı tüfek ile polislerin kullandığı bir çelik yelek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibey ve Barbaros Mahallesi'nde "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla 26 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek tarafından bizzat yönetilen bin 500 polisin katıldığı şafak baskınına polis helikopteri de havadan destek sağladı. Özel harekât polisleri, koçboynuzu ile kapıları kırarak evlere girdi. Daha sonra narkotik köpeği  ve polisler evlerde arama yaptı. Yapılan aramalarda 25 gram eroin, 11 kilo esrar, 65 kök Hint keneviri ve çok miktarda uyuşturucu hap ele geçirildi. Yapılan operasyonda 20 kişi de gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan şahıslara ait 21 tabanca, 8 tabanca gövdesi ve 6 pompalı tüfek ile polislerin kullandığı bir çelik yelek ele geçirildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.