banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Uyuşturucu Operasyonu; 6 Kişi Gözaltına alındı


Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa ile Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa 5 ayrı yerde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Polis, Bitlis'ten Gaziantep'e 2 kişinin eroin maddesi götüreceği ihbarını aldı. Polis daha sonra söz konusu eroin tüccarlarını yakın takibe aldı. Bitlis'ten hareket eden eroin tüccarları Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine kadar takip edildi. E.F. ve İ.A. isimli şahısların yolcu olarak bindiği 34 harf grubu açıklanmayan 7013 plakalı
otobüs ile Gaziantep'e giderken, Siverek ilçesi Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda durduruldu. Otobüste yolcu olarak bulunan E.F. ve İ.A.'nın önünde bulunan çantada arama yapan polis, çanta içerisinde piyasaya sürülecek halde hazırlanmış 4 kilo 100 gram eroin maddesi ele geçirdi. Polis, suç organizasyonu içinde bulundukları tespit edilen İ.A., F.Y. ve F.T. isimli şahısları Gaziantep'te, Ö.K. isimli şahısı ise Bitlis'te gözaltına aldı. Gözaltına alınan 6 şahıs daha sonra Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne
getirilerek sorguya alındı. Sorgulamaları tamamlanan 6 kişi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde alınan doktor raporunun ardından adliyeye gönderildi.
Polis tarafından eş zamanlı olarak yapılan operasyonda gözaltına alınan 6 kişi "Örgüt faaliyeti kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek" suçundan hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
Ele geçirilen eroinin piyasa değerinin 40 bin Euro olduğu belirtildi. Gözaltına alınanların bir kısmının daha önce de eroin suçundan kayıtlarının olduğu tespit edildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.