banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Uyuşturucu kulanıp cinayet işledi



UYUŞTURUCU BELASINDAN BİR BABA HAYATINI KAYBETTİ
Olay Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi Buhara Mahallesi’nde yaşandı. Aralarında inşaat meselesi yüzünden çıkan tartışmada babasıyla birlikte Ramazan Eren’in evine gelen uyuşturucu bağımlısı genç ile babası komşusu Ramazan Eren’e saldırdı. Kavga anında bıçak çıkartan uyuşturucu bağımlısı genç Ramazan Eren’i bıçaklayarak öldürdü. Bunun üzerine komşusunu öldürüp kayıplara karışan uyuşturucu bağımlısı gencin ailesinin kaldığı ev kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verildi.
DUVARA “BU EV KATİLİN EVİDİR GİRİLMEZ” YAZILDI
İtfaiyenin yangın söndürmek için müdahale ettiği evin duvarlarında “Bu Ev Kanlıdır Girilmez” yazısı ve çarpı işareti konulan evin kapısına da sprey boya ile ”Katilin Evi, Katilin Anası, Katilin Ablası” gibi yazıların yazıldığı görüldü.
Bu arada Şanlıurfa’da her 3 aileden birinin evinde uyuşturucu kullanın olduğu gibi Cezaevindeki tutukların yüzde 60’ından fazlasının uyuşturucudan içeriye girdiği bildirildi.
Kaynak: urfaşafak

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.