banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Uygulamalı Tarım Fuarı ÇUKOBİRLİK'te kapılarını açıyor

Çukurova Tarım Fuarı’nın 16 – 20 Eylül 2015 tarihleri arasında ÇUKOBİRLİK Tesisleri’nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Çukurova’nın en büyük illeri Adana ve Mersin başta olmak üzere bölgeye hitap edecek fuarın organizasyonunu yapan ELKA Fuarcılık Genel Müdürü M. Bülent Yamaç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, KOSGEB, DOĞAKA destekleri ve ÇUKOBİRLİK tarafından desteklendiğini kaydetti.

Fuarla ilgili açıklama yapan Yamaç, “Sadece ürün ve hizmeti sergilemenin ötesine geçmek için, 22 bin metrekare kapalı alan yanında 5 bin metrekare açık sergileme alanı ve 80 dönümü kapsayan, dünyaca ünlü, gelişmiş fuarların vazgeçilmezi olan “Uygulama Tarlası” projesini Çukurova Bölgesi için hayata geçirilecek.” dedi.

Yamaç, fuara KKTC, Irak, İran başta olmak üzere yurtdışından ve yurt içinden toplam 50 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini kaydetti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.