banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Uydu değişikliği esnafı sevindirdi

Siverek ilçesinde, Türksat 4A uydusunun devreye girmesi ile birlikte televizyonlarını açar açmaz birkaç kanal dışında diğer uydu kanallarının açılmadığını gören  vatandaşlar,  yeni uydu frekanslarını yüklemek amacıyla elektronikçilere akın etti.

İlçenin Suat Karataş Caddesi üzerinde elektronik cihazlar satan Medet İlhan, 2 gün içerisinde yaklaşık 500 adet uydu güncellemesini yaptığını belirterek, “Türksat 3A’dan, Türksat 4A’ya geçilmesiyle birlikte vatandaşlar uydu cihazlarını getirip, kanal güncellemesi yapmamızı istiyor. Biz de bu kapsamda yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

Uydu güncellemelerini cihaza göre 5 ile 10 TL arasında yaptığını belirten İlhan, durumdan memnun olduklarını söyledi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.