banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Usulsüz dinlemelerden gözaltına alınan 7 polis tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Savcılığı'nın usulsüz dinlemelerle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında Antalya merkezli olarak Mersin, Hatay, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da gözaltına alınan 13 polisten 7'si tutuklandı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen13 polisten istihbarattan sorumlu Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı, Eski Antalya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 7'si tutuklandı, 6 polisi ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

137 telefon hattını usulsüz dinlediği iddia edilen polisler ayırca, "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, resmi belgede sahtecilik, suç uydurmak"la suçlanıyor.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.