banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Üstgeçide çarpan otobüsün LPG yakıt deposu patladı

İstanbul Aksaray’da ''Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses'' mitinginde güvenlik önlemi almak için giden polisleri taşıyan otobüsün üst geçide çarpması ile LPG yakıt deposunun patlaması sonucu 26 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı polisleri taşıyan LPG’li otobüs üst geçide sıkışınca yakıt deposu havaya uçtu. Patlama sonucu 20 polis ve 6 belediye zabıta görevlisi yaralandı.

Emniyet Müdürlüğünden olay ile ilgili yapılan açıklamada, "20 Eylül günü saat 16.00'da Yenikapı miting alanında yapılacak 'Teröre Karşı Tek Ses' konulu açık hava toplantısı için görevlilerimizi taşıyan İETT otobüsü, Fatih ilçesi Namık Kemal Caddesi üzerinde tren üst geçidine sıkışmış, sıkışma sonucu otobüsün gaz sistemine bağlı patlama meydana gelmiştir. Olayda 20 polis ve 6 belediye zabıta görevlisi yaralanmış, yaralılardan 3'ü ameliyata alınmış, durumu hafif olan diğer görevlilerin ayakta tedavileri yapılarak taburcu işlemleri başlatılmıştır.'' denildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.