banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Üstad'ın talebelerinden Badıllı Hoca dua bekliyor

 

Üstad Beddiüzzaman’ın yaşayan talebelerinden olan Abdulkadir Badıllı Hoca, Ankara Gazi Hastanesinde yoğun bakımda tedavi görüyor. Böbrek ve ciğerlerinde sorun yaşadığı için soluk alıp vermekte zorlanan Badıllı Hoca'nın durumunun kritik olduğu belirtildi.

Badıllı Hoca'nın kendisini ziyaret edenleri tanıdığı ancak konuşamadığı bildirilirken daha önce yanındakilerle derdini yazı ile anlatan Hoca'nın şuan yazı da yazamadığı belirtildi.

Doktorların hastalığına teşhis koyamadığı için ameliyat da edemediği için durumunun kritik olduğu belirtilen Badıllı Hoca'nın yakınları dua bekliyor.

Hatırlanacağı üzere; Abdülkadir Badıllı Hoca, 13 Kasım 2014’te fenalaşarak Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisine kaldırılmış ardından Ambulans Uçakla Ankara’ya sevk edilmişti.   (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.