banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Urfaya yağmur geliyor, sıcaklara elveda!

yarın (06.10.2012 Cumartesi) yurdun kuzeydoğu kesimleri İle Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında, Pazar günü (07.10.2012) Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Karadeniz bölgelerinde görülmesi bekleniyor.
Yurdumuzun önümüzdeki hafta başından itibaren Balkanlar üzerinden gelen yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği beklenmektedir. Yağışların özellikle yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuvvetli olması tahmin edilmektedir.
Hafta sonunda mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının Pazartesi günü (08.10.2012) yurdun batı kesimlerinde. Salı ve Çarşamba günleri ise tüm yurtta hissedilir derecede (6-10 derece) azalarak mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin edilmektedir.

ŞANLIURFA
Sıcaklık                                   Hava Durumu
En Düşük En Yüksek( Derece)
6 Ekim Cumartesi    19    29    Sağanak ve Gökgürültülu sağanak yağışlı
7 Ekim Pazar    19    28    Sağanak ve Gökgürültülu sağanak yağışlı
8 Ekim Pazartesi    18    26    Parçalı bulutlu
9 Ekim Salı    17    24    Sağanak Yağışlı
10 Ekim Çarşamba    17    22    Sağanak Yağışlı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.