banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa'ya şehit ateşi düştü

Bugün Siirt kırsalında PKK ile çıkan çatışmada şehit olan er Şanlıurfa Hilvan ilçesine bağlı Ağveren Köyünden Halil Şiltak olduğu bildirildi... Haberi alan Şiltak ailesi sinir krizleri geçirdi.

Siirt’in Pervari ilçesinde yol güvenliğini sağlayan askerlere, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılmasının ardından çıkan çatışmada, bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Pervari ilçesi Doğan üst bölgesinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine, bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırının ardından çatışma çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı öğrenildi. Yaralı askerin, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Helikopterlerin sevk edildiği bölgede operasyon sürüyor.

 

Şehit asker Urfalı…
Siirt’te şehit olan erin Şanlıurfa Hilvan ilçesine bağlı Ağveren Köyünden Halil Şiltak olduğu bildirildi... Haberi alan Şiltak ailesi sinir krizleri geçirdi.
(urfastar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.