banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfasporlu Futbolcular Halfeti’de bayram yaptı

Şanlıurfa Valisi Celaleddin Güvenç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, Yöneticiler Mehmet Çavuş, Vedat Bucak, Ömer Göçebeler’de takım ile birlikte geziye katıldı.
Futbolcu, Teknik heyet ve yönetim kurulundan oluşan grup, Şanlıurfa’nın cennet köşelerinden biri olan Halfeti’de yemek yedi tekne turuna çıktı.
Sular altında kalan, Eski Halfeti’yi gezen Futbolcular ilçeye hayran kalırken, sık sık fotoğraf çektirdiler.
Teknik Direktör Ömer Can Göksu’nun 1 gün izin verdiği sarı yeşilli futbolcular’a yönetim’de jest yaparak aileleri ile birlikte Halfeti tutu düzenledi. Baraj kenarında Şanlıurfa’ya özgü yemeklerin yenmesinden sonra Tekme ile baraj gölüne açılan futbolcular Halfeti’nin güzel manzarası karşısında şaşkına döndü. Tekne’de baraj altında kalan köyleri gören futbolcular tarihi güzellikleri ile Türkiye’nin ender köşelerinden biri olan Halfeti’yi gezmenin mutluluğunu yaşadı.
Halfeti halkının sürekli fotoğraf çektirdiği ve ilgi gösterdiği futbolcular, günün stresini Halfeti gezisi ile üzerlerinden atarken, Şanlıurfa Valisi Celaleddin Güvenç’e ve Şanlıurfaspor yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.