banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfaspor’dan Afrin Operasyonu Açıklaması


Türkiye'nin sınır güvenliğini ve toprak bütünlüğünü tehdit eden terör gruplarının bölgeden temizlenmesi adına başlatılan 'Zeytin Dalı' operasyonununa destek vererek, bu operasyonun aynı zamanda bölgedeki masum sivillerin güvenliğinin sağlanması adına da çok önemli olduğunu söyledi.
MEŞRU HAKKIMIZDIR
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesine ‘Zeytin Dalı’ adıyla yapılan operasyona destek verdi. Ülkemizin sınır bölgelerinde masum insanları katleden ve milletimizin güvenliğine de tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalmalarının beklenemez olduğunu vurgulayan Yetim, “Türkiye olarak tüm ülkelerin toprak bütünlüğüne saygılı olmakla birlikte, ulusal güvenliğimizi korumak ve coğrafyamızdaki barışa ve huzura da öncülük etmek hem meşru hakkımız hem de tarihi sorumluluğumuzdur. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz terör örgütlerini bölgeden temizleyerek sınırlarımız içinde ve komşu coğrafyada güvenliği tesis etmek üzere görev başındadır. Fırat Kalkanı ile başlayan ve terör koridoru oluşturulmak istenen bölgedeki Afrin operasyonuyla terör örgütleri ile destekçilerine gereken cevabı en etkin şekilde veren Türkiye, komşu coğrafyadaki mazlumları da korumaya ve şefkat elini onlara uzatmaya devam edecektir” dedi.
“DUALARIMIZ VE DESTEĞİMİZ KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZLEDİR”

Operasyondan acı haberler aldıklarını da vurgulayan Yetim, şehit olan askerlerimize başsağlığı dileyerek,  şunları kaydetti;
“Sayın Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her zamanki gibi dimdik yanındayız. Dualarımız ve desteğimiz kahraman Mehmetçiğimiz ile birliktedir.”
HAKTANKAÇMAZ’DAN AFRİN MESAJI

Şanlıurfaspor’un destek açıklamasının yanı sıra Şanlıurfa muhtarlar dernek başkanı İ.Halil Haktankamaz Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik destek açıklamasında bulundu
Yazılı olarak açıklama yapan Haktankamaz, Afrin operasyonunun bölgeye huzur getireceğini  söyleyerek destek verdiklerini belirtti.
Afrin’deki güven ve huzur  ortamının sağlanmasıyla beraber Türk devletinin en kısa sürede bu bölgenin  kalkınmasında  ve huzur ortamının tesis edileceğini  belirten Haktankaçmaz, "Türk askerinin her yerde barış ve huzuru sağladığını, bu harekatın adı olduğu gibi gerçek anlamda zeytin dalı hareketi olduğunu  orada ki ahali ve dünya kamuoyu tarafınca da zeytin dalı olarak algılanması gerekmektedir." dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.