banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Urfa'nın Yarısında Elektrikler Kesik

İşletme Bakım Müdürlüğünüze bağlı Şanlıurfa-1 TM'de 26.06.2013 tarihinde saat 06.00-07.00 arasında yeni montajı yapılan 110 V ve 48 V akü grupları devreye alınacaktır. Dolayısıyla röle sistemi 1 saat süreyle devre dışı olacağı için 154 ve 33 Kv baralar boşalıp ve 33 kV fiderler enerjisiz kalacağı belirtilmektedir.
TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İşletme Bakım Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa -1 TM'de 26.06.2013 tarihinde saat 06.00-07.00 saatleri arasında Şanlıurfa-1 TM'den beslenen tüm fiderler; Yakubiye Mahallesi, Halepli Bahçe Mahallesi, Akşemsettin mahallesi, Büyükyol Mahallesi, Akabe Mahallesi Şehitlik Mahallesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Dergah civarı, Buhara Mahallesi, Balıklı Göl Civarı, Sarayönü ve Kapaklı Pasajı Civarı, Belediye İş Merkezi, Büyükyol Caddesi, 12 Eylül Caddesi Tamamında enerji kesintisi olacaktır.

VİRANŞEHİR'DE ENERJİ KESİNTİSİ

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;  Genel Müdürlüğümüzce İhalesi yapılıp, müdürlüğümüz kontrollüğü altında tesis çalışmaları tamamlanan, Viranşehir İlçesi 31,5 Kv Kırlık DM- Viranşehir TM ENH’nin, Kırlık DM- Viranşehir Devlet Hastanesi önüne kadar olan kısmı Elektrik Tesislerine 26.06.2013 tarihinden itibaren sürekli enerji verilip işletmeye alınacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.