banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

URFA'NIN SU VE YOL SORUNUNU KALICI OLARAK ÇÖZÜLECEK

 

Şanlıurfa merkez ve Bütün ilçelerde hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Haliliye ilçesindeki kırsal mahallerin yol standartlarını yükseltiyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliliye İlçemizin Şeyh Zarı gurup yollarında yapılan stabilize çalışmalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Yol yapım çalışmaları öncesi bölgenin temiz içme suyu kullanabilmeleri için alt yapı sorununu da aynı çalışmalarda çözdüklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Gülpınar, Orta ören, Seyrantepe, Şeyh zarı, Yukarı Komat, Hayrettin ve Yıldız mahallerinde standardı ve kalitesi yüksek yolu koruyup geleceğe taşıyabilecek yol yapım çalışmalarını inceledik. İnşallah yollarımız stabilize olarak bitirildikten sonra ekiplerimizce bu yollarda asfaltlama çalışması başlatacağız" dedi.

YOL STANDARTLARINI YÜKSELTİYORUZ

Taşlıca, Mil, Tepe Köy, Aşağı varlıca, Üç kuyu ve ayazca yollarında da 33 km asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Nihat Çiftçi, "Küçük Kösecik, Kısas, Karaman, Kesen Dere, Mamuca, Miller, Boncuk, Kibar, Parmak Kapı, Kayalı, Uluhan, Halime Küçük Semen yolların asfaltı birmiş durumda. Yine Haliliye ilçemizde Sumak, Koçan, Altın Dere ise beton yol olarak ta yapımı devam ediyor. Tüm ilçelerimizde çalışma başlatmış durumdayız"

YOL BİZİM İÇİN MEDENİYETTİR

Halkımıza hizmet etmeyi görev olduklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Haliliye ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmaları bugün yerinde denetliyoruz, yol bizim için medeniyettir. Biz halkımızı seviyor ve bütün mahallerde yaşayan vatandaşları kardeşimiz olarak görüyoruz. Bu yüzden standardı yüksek kalite yollar yapıyoruz. Halkımızdan sabır bekliyoruz, biz toprağımıza aşığız. Şanlıurfa genelinde yol ve su sorunun tamamen çözeceğiz. Her dönem bu sorunlarla uğraşmak yerine kalıcı çözümler üretmeliyiz. Kısa süreli pratik çözümler yapmak yerine kalıcı çözüm üretiyoruz. Hizmeti kaliteli ve kalıcı bir şekilde yapacağız ve cidden hizmeti Allah rızası için yapacağız ki vatandaşlarımız memnun olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.