banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Urfalılar Başbakana Osmanlıca Tablo Hediye Ettiler


Köylere hizmet götürme birliği personellerini devir alan Büyükşehir belediyesi ihtiyaç fazlası olarak personelleri havuza gönderdi.

Bir süredir işsiz kalan Köylere Hizmet Götürme Birliği personellerinin mağduriyetlerinin giderilmesinden dolayı Şanlıurfa milletvekilleri ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerini Türk Bayrağı tablosu ile dile getirdiler.

Bir süredir Mağdur olan Köylere Hizmet Götürme Birliği personelleri mağduriyetinin giderilmesi ile Şanlıurfa milletvekillerine Dünyada sadece mısırda ve Birecik’te bulunan Kelaynak işlemeli tablo hediye ederken Grup Toplantısı sonrası Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na Osmanlıca yazılı Türk Bayrağını takdim ettiler.

Şanlıurfa’ya bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği personelleri adına Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte Başbakana Tabloyu Takdim eden Birlik Personeli Müslüm Dalda; “aylardır mağdur edildik ama sonunda bizimde mağduriyetimiz giderildi. Mağduriyetimizin giderilmesinde başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e, Milletvekillerimize ve emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.” Diyerek el emeği göz nuru yapılan Osmanlıca işli Türk Bayrağını Başbakanımıza, Birecik’in simgesi olan Kelaynak figürü tablolarımızı ise Vekillerimize tüm arkadaşlarım adına takdim ederim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.