banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Urfalı Ziya Bingöl intihar etti
 Bingöl, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede vefat etti. Bingöl'ün intihar nedeni de açıklığa kavuştu.

 Bakırköy'deki Ziya Şark Sofrası Restaurant'ın Florya şubesinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Şanlıurfa Birecikli dört kardeş.  Ahmet, Mahmut ve Ramazan Bingöl kardeşlerin büyüğü ve Ziya Şark Sofrasının onursal başkanı  İşadamı Ziya Bingöl, sahibi olduğu Ziya Şark Sofrası Florya Şubesi'nde intihar etti.

Olay yerine gelen polislerin ve çalışanlarının tüm ısrarlarına olumsuz yanıt veren Bingöl, başına dayadığı silahı ateşledi. Olayda ağır yaralanan Bingöl, Yeşilköy İnternational Hospital'e kaldırıldı. İşadamı yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bingöl'ün piyasaya olan 7 milyon TL borcu nedeniyle işyerine haciz geldiği ve bu nedenle bunalıma girerek hayatına son verdiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Ziya Bingöl'ün cenazesine zaman kaldırılacağı henüz belli olmadı.

İHA/ balıklıgöl

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.