banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfalı kadınlar Halfeti'de tekne turuna çıktı
Ardından Gaziantep’te Hayvanat bahçesini gezdirdi. Kadınlar gezide Gaziantep’te kadınların iş yaptığı çarşılarda incelemelerde bulundu. Bir günlük gezi Halfeti’de tekne turuyla başladı. Teknede kahvaltı yapan mikro kredi alan bayanlar piknik yapmanın keyfini de yaşadı. Şanlıurfa Belediyesine ait otobüsle gezilerini sürdüren kadınlar öğle saatlerinde ise Gaziantep’e ulaştı. Burada önce hayvanat bahçesini gezen kadınlar, belediyenin kendilerine sağladığı destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba sayesinde birer iş kadını olduklarını belirten Hatice Arpalı “Başkanımızdan Allah razı olsun. Bize hem mikro kredi verdi. İş kadını yaptı. Hem de bizleri sinemaya ve gezilere gönderiyor.”


Mikro kredi alan bayanlardan Emine Keskin de ilk defa bir geziye çıktığını belirterek, belediye başkanı Fakıbaba’ya teşekkür etti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.