banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Urfalı kadınlar gezmek için Gaziantep'e gitti

 

Büyükşehir Belediyesi kadınları sosyal ve ekonomik hayata katılmaları için onlara belli miktarda mikro kredi verdi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı kadına destek etkinliği kapsamında mikro kredi alan 45 kadını Gaziantep'e götürerek oradaki tarihi ve turistik yerleri gezdirdi.

İlk olarak Birecik ilçesinde mola veren kadınlar Fırat Nehri'nin kenarında kahvaltı ve yürüyüş yaptıktan sonra Gaziantep'e doğru yol aldı.

İlk olarak Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni gezen kadınlar ilk kez gördükleri hayvanlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kadınlar daha sonra Gaziantep Kalesi, Tarihi Çarşı ve bedestenleri ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Şube Müdürü Müjdeci, amaçlarının kadınların arasındaki birlik ve kardeşliğin pekişmesi olduğunu ifade etti.

Müjdeci, Büyükşehir Belediyesi olarak 10 hafta boyunca kadınlara Gaziantep ve Konya gezisi yapacaklarını ifade etti.
Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı mikro kredi ile ailesine destek olan ve geziye katılan Ayşe Özkaynak ise geziden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'e çok teşekkür ederiz, bizi bu kadar işin arasında unutmadığı için. Ben ilk defa bazı hayvanları gördüm çok heyecanlandım. İnşallah bir daha geliriz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.