banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfalı Gençlerden Mehmetçiğe moral


Karaköprü Çadır Gençlik Merkezi  Suriye sınırında..
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Çadır Gençlik Merkezi Sınırda görev yapan askerlere ve güvenlik güçlerine moral ve motivasyon sağlamak üzere sınır birliklerini ziyaret etti.
Gençlik Merkezi üyelerinin katıldığı  bu gezide Karaköprü Çadır ve  İpekyol  Gençlik Merkezi üyesi gençlerin yazdığı mektuplar da askerlere ulaştırıldı. 
Sınırda görev yapan askerlere Çukolata, Peksimet ve Tatlı dan oluşan Gıda paketleri de Cephe ötesine ulaştırılmak üzere teslim edildi.
Gençlere milli şuuru aşılamak adına yapılan bu ziyarette gençler ve askerler sohbet etme imkanı da buldu.
Hudut ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Sağlık Çalışanları Derneği,Karaköprü Pastanesi, Miroğlu Pastanesi, S.Demirkol ve Baydağ Copy Center’ gıda ve sağlık konusunda destek sağladı.
Karaköprü Çadır Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ yaptığı açıklamada:”Ülkemizin ve askerlerimizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemde, gençlerimizle onlara moral ve motivasyon adına destek vermek üzere ve gençlerimize milli şuuru aşılamak adına  bu ziyareti gerçekleştirdik.Devletimizin ve Askerlerimizin yanındayız, onları seviyoruz.” dedi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.