banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Urfalı Bayanlar Sanatçı Gülay Konserinde Buluştu

“Bir Ay Doğar, Sen Gelmez Oldun” v.b birçok eser ile hayranlarının kalbinde taht kuran Sanatçı Gülay, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği çerçevesinde Urfa’da sahne aldı.
Şanlıurfa Belediyesi Konferans ve Nikâh Salonunda gerçekleşen Gülay konserine Şanlıurfalı kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Konseri yaklaşık 1000 kadın izledi. Gülay, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.
Sanatçı Gülay’ın, şarkılarına eşlik eden Şanlıurfalı kadınlar kimi zaman da cep telefonlarıyla görüntü aldı. Kadınların şarkılarına eşlik etmesini hayranlıkla karşılayan Gülay, şarkılarıyla sevenlerinin yüreklerine dokundu. Konserin sonunda Belediye Başkan Vekili Ahmet Al, Sanatçı Gülay’a bir şükran çiçeği takdim etti.
Konsere, Şanlıurfa Belediyesi’ne bağlı Hayati Harrani Kadın Destek ve Gençlik Merkezi, Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezi, Eyüpkent ve Ferahkent El Sanatları Merkezlerinde kurs gören çok sayıda kadın katıldı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.