banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa'dan bir heyet O şehidin kabrini ziyarete gitti

Siverek’ten bir heyet Halisdemir’in kabrini ziyaret etti Siverek’te, sivil toplum kuruluşları, sendika temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve müftülük çalışanlarından oluşan 45 kişilik bir heyet, Astsubay Ömer Halisdemir'in, Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesindeki baba evini ziyaret ederek, aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Siverek Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüs ile Çukurkuyu Beldesine gelen heyet, ilk olarak Astsubay Halisdemir’in baba evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında baba Hasan Hüseyin Halisdemir ve Çukurkuyu Belde Başkanı İleri Koçak ile görüşen heyet, ardından Belde mezarlığındaki Astsubay Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Heyet, kabir ziyareti sırasında Astsubay Halisdemir için Yasin-i Şerif okuyarak dua etti. Heyet ziyaretlerinin ardından Siverek’e geri döndü. (Abdurahman Uğurlu- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.