banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Urfa'daki üçüz bebekler maaşa bağlandı

Yerel medyada "Üçüz çocukları oldu mama alacak paraları yok" başlığıyla çıkan haberlerin ardından Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün talimatıyla; Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü inceleme başlattı.
 
Konuyla alakalı sosyal inceleme başlatan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Beştaş ailesine sosyal ekonomik destek bağlandı. Bu zor zamanlarında devletin yanlarında olduğunu bilmenin kendilerini iyi hissettirdiğini ifade eden Baba İsmail Beştaş, "Başta Valimiz İzzettin Küçük ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz olmak üzere duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İsmail ve Serap Beştaş çiftinin evliliklerinin üçüncü yılında üçüz çocukları olmuş, baba İsmail Beştaş bronşit tehlikesi geçiren çocuklarının tedavisi için sık sık izin aldığı gerekçesiyle işten çıkartılmış ve maddi yetersizlik nedeniyle çocuklarına bakmakta güçlük çekiyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.