banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Urfa'daki trafik sorunu masaya yatırıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKAME) Üst Kurul Toplantısı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Celalettin Güvenç’in Başkanlığında gerçekleştirilen Ulaşım Koordinasyon Merkezi Üst Kurul Toplantısında Şanlıurfa Merkez ve İlçeleri ulaşım ve trafik sorunları ile çözümleri yönelik talep ve öneriler toplantı gündemde yer aldı.

Ulaşım ve Trafikle ilgili birim ve kuruluşlarında yer aldığı toplantıda şehrin ulaşım ve trafikle ilgili çözüm odaklı öneriler görüşüldü. Trafik sıkışıklıklarının yaşandığı alanların tespiti gerçekleştirilerek, şehrin trafik akışının rahatlatılması konusunda kurum ve kuruluşların öneriler alındı.

Her ay belirli periyotlarla toplanan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKAME) Üst Kurulunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı, İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü, İl Jandarma Trafik Şubesi ve Ulaşım, Trafikle ilgili diğer birim ve kuruluşlar yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.